A apărut noua mea carte, „Respiră, Eliza!”

În vară mi-am trimis noua carte la concursul de manuscrise al editurii Siono. Nu l-am câștigat, dar, citez, „ați fost destul de aproape și ați fost votată cu nota maximă de unii dintre redactorii din comisie”.

Așa că sunt încântată să vă anunț că editura a decis să publice și capodopera în cauză. 🙌 Din 30 noiembrie cartea se găsește pe https://www.sionoeditura.com/product/respira-eliza/ și în curând în librării.

Unele relaţii încep cu un inel pus pe deget, iar altele cu unul scos de pe deget...

Eliza are 29 de ani și se întoarce din Bucureşti în orașul natal pentru înmormântarea mătușii sale, Angela, convinsă că va rămâne aici doar câteva zile. Micul oraș nu are nimic să-i ofere, în afară de o relație tensionată cu tatăl ei, de fantoma mamei alcoolice și de amintirea trădării din liceu, când iubitul ei a părăsit-o pentru o colegă.

Însă descoperă de ce Angela nu s-a căsătorit niciodată; află că este moștenitoarea apartamentului mătușii, cu tot cu cel mai urât cățel din lume; iar fostul iubit, Cătălin, reapare în viața ei și este mai atrăgător ca niciodată… doar că are o fetiță, iar soția lui l-a părăsit.
Cum se va descurca Eliza cu toate surprizele care se țin lanț?

Îmi place să spun că „Respiră, Eliza!” este un roman despre maturizare deghizat într-o comedie romantică.

Sper să vă încălzească inimile în lunile de iarnă, când nu veți avea căldură și apă caldă, mai ales dacă sunteți din București. 🤭

Lasă un comentariu