CONTACT

Întrebări, sugestii, propuneri de joburi etc. primesc cu drag la adresa de e-mail: iulianani.mk[at]gmail[dot]com.

Te invit sa dai like si paginii de Facebook, ca sa afli mai usor cand postez ceva nou.

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Vlad Bun spune:

    Am comandat la o echipa de web-design-eri care mi-a prezentat realizari frumoase (vezi ghilbert.ro/ ) un site prin care sa-mi vand serviciile. Iata ce a iesit: livadapark.ro/ . Nu sunt multumit deloc de rezultat. Scopul pentru care mi-am facut site-ul a fost acela de a atrage clienti prin el. Are un an de existenta si nu m-a cautat nimeni ca urmare a vizitarii acestei pagini web.
    Fiindca articolele pe care le-am citit pe acest blog mi se par de bun simt, determinandu-mi impresia ca aveti “okiul format” pe detalii legate de promovare si publicitate, se poate va rog sa-mi dati o parere despre cum as putea sa-mi imbunatatesc site-ul?

    1. Iulia Bertea spune:

      Buna ziua. Ca aspect si structura site-ul arata destul de ok si aerisit, dar nu mi se pare normal sa aveti sectiuni intregi unde scrie „Lorem ipsum…”, inclusiv la Oferta speciala. Ce parere isi poate face cineva care intra pe site sa caute informatii si gaseste scris doar „Lorem ipsum”? Mai bine ascundeti acele sectiuni pana in momentul cand le umpleti cu continut. In al doilea rand, probabil site-ul nu este optimizat SEO si SEM, nu are tag-uri si alte „chichite” care tin de programare, nu este inscris in directoare, nu este promovat si in consecinta oamenii care ar fi interesati de asa ceva nu stiu de el. Deci, dupa parerea mea, lipsa de rezultate nu este in primul rand consecinta design-ului, ci o problema de continut si de promovare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s